Ervaring en expertise

CT Belgium bestaat sinds 1992 en is gevestigd in Brussel, internationaal zakelijk en administratief centrum, de poort naar Europa en de rest van de wereld.

Het bedrijf bestaat uit een hecht team Nederlands-, Frans- en Engelstalige moedertaalsprekers die stuk voor stuk hun sporen verdiend hebben in de vertaalbusiness. Het zijn allemaal taalprofessionals die beslagen zijn in de kunst van het communiceren en het presenteren van uw producten, services en ideeën.

Universeel is individueel

Als uw bedrijf ook in het buitenland actief is, hebt u een partner nodig die uw boodschap aantrekkelijk inkleedt op basis van de plaatselijke voorkeuren en gewoontes. Die partner zijn wij.

U wil uw activiteiten over de landsgrenzen heen uitbreiden en uw merk beschermen. Daartoe communiceert u met consumenten, medewerkers, leveranciers, investeerders enz. U hebt dus een taalspecialist nodig die uw waarden vertaalt voor elke individuele buitenlandse markt en zo mee uw groei stimuleert.

Alles draait om het proces

Beproefd procedé

Ons werkproces laat niets aan het toeval over. Elke opdracht en elk project wordt toegewezen aan een team dat bestaat uit een vertaler en een revisor. Het spreekt voor zich dat alle vertalers ervaren moedertaalsprekers zijn, een essentiële voorwaarde voor onberispelijke kwaliteit.

Vertel het ons

Uw input is een onmisbaar element in ons werk. Een briefing aan het begin van de opdracht geeft u de kans uw visie en doelstellingen toe te lichten.

Wij streven naar een langetermijnrelatie gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip. Want een sterke vertrouwensband is de zekerste weg naar succes.

Nog verder

Wij werken bovendien nauw samen met ervaren native speakers van andere talen, om zo veel mogelijk taalcombinaties te kunnen aanbieden. Van Russisch en Duits tot Spaans en Italiaans, en alles daartussen.